
Ontbijtservice
Al meer dan 25 jaar verzorgen wij in een straal van 10km rondom Oldebroek feestelijke ontbijtmanden. Onze Deluxe ontbijtmand bestaat uit een grote mand met allerlei lekkere broodspecialiteiten aangevuld met verse sapjes en zoet en hartig beleg.
Bekijk meer
Winkel & Lunchroom
In onze gezellige winkel hangt niet alleen de geur van versgebakken brood. Hier snuif je ook de nostalgie van onze voorvaderen op. Immers, de receptuur van toen gebruiken wij ook nu nog voor onze producten.
Bekijk meer
Online bestellen
Ambachtelijke bakkersproducten ovenvers van Bakkerij Schuld worden dagelijks gratis aan huis bezorgd. Bestellen tot 02:00 uur ’s nachts, dezelfde dag vers gebakken en geleverd.
Bekijk meerBakkerij Schuld
Alle broden worden bij ons dagelijks in eigen bakkerij op ambachtelijke wijze gebakken. Naast een heleboel passie, stoppen wij ook eigen gemaakt desem in het deeg. Waarom? Omdat desem een natuurlijke malshouder is en de broden meer smaak geeft. Het deeg krijgt van onze bakkers vervolgens de rust om te rijpen en zich te ontwikkelen.

Over ons
Het team is inmiddels uitgegroeid tot een groot team met ongeveer 60 werknemers. Dit grote personeelsbestand heeft met name te maken met de grote drukte op de webshop.

Ambachtelijke bakkerij
Alle broden worden bij ons dagelijks in eigen bakkerij op ambachtelijke wijze gebakken.

Maalderij
De ontbrekende schakel in de keten telen-malen-bakken werd gevonden in een handgemaakte , houten graanmolen uit Oostenrijk.
Naast de winkel hebben we een maalderij annex koffieschenkerij ingericht.
Reviews
Nieuws
Samenwerking Bakkerij van Dongen
𝗧𝘄𝗲𝗲 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻. 𝗘𝗲́𝗻 𝗴𝗲𝗱𝗲𝗲𝗹𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗱𝗶𝘁𝗶𝗲. 𝗘𝗲𝗻 𝗮𝗺𝗯𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘁𝗼𝗲𝗸𝗼𝗺𝘀𝘁.
Na 210 jaar gezamenlijke bakkersgeschiedenis slaan Bakkerij Van Dongen en Bakkerij Schuld de handen ineen. Twee vertrouwde namen in de regio Nunspeet, Ermelo, Harderwijk en Oldebroek, verenigd in één missie: het bakkersambacht koesteren, versterken en klaarstomen voor de toekomst.
De Van Dongen winkels blijven bestaan, herkenbaar en vertrouwd. De bakkerijactiviteiten verhuizen naar onze moderne bakkerij in Oldebroek, de bakkerij van de toekomst. Hier nemen onze bakkers met trots de productie over, met respect voor de kwaliteit en specialiteiten van Van Dongen.
Van Dongen’s beroemde chipolatastam, tompouce en natuurlijk de geliefde saucijs blijven. Nu gebakken in Oldebroek, maar met dezelfde vertrouwde smaak.
En alsof dat nog niet genoeg is, openden we tussendoor ook nog een ijssalon bij de Bakkersmolen in Elburg. Want stilstaan doen we niet.
We zijn trots. Dankbaar. En enorm enthousiast over wat er voor ons ligt.
Samen sterk, samen ambacht. Op naar de volgende 100 jaar!
#BakkerijSchuld #VanDongen #Ambacht #Familiebedrijf #VanAkkertotBakker #SamenSterk